C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Avís legal


1. DADES IDENTIFICATIVES:

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol,de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixenles següents dades: L'empresa titular d'aquesta website és Policlínica Manresa S.L. , amb domicili en C/ Sant Antoni Maria Claret nº44 de Manresa , amb nombre de C.I.F: B63637102.

Correu electrònic de contacte: info@policlinicamanresa.com


2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

Tota la informació i els continguts que es recullen en www.policlinicamanresa.com (incloent amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Policlínica Manresa i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o decompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix, Policlínica Manresa.

L'usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per Policlínica Manresa.

Policlínica Manresa vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats en les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.


3. CONDICIONS GENERALS D'ÚS I NAVEGACIÓ DE LA PÀGINA:

Les pàgines web de Policlínica Manresa podran ser visitades lliurement pels usuaris llevat de les quals es trobin incloses en àrees tancades o d'accés restringit.

Policlínica Manresa podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.

Policlínica Manresa no es fa responsable de l'ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d'aquesta entitat, apareguin en el web site www.policlinicamanresa.com. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-se des de www.policlinicamanresa.com.


4. PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

Amb la finalitat d'oferir-li els nostres millors serveis en el manteniment i gestió de la relació contractual que ens uneix, les dades personals que vostè ens proporcioni seran incorporades a un fitxer automatitzat, creat per Policlínica Manresa i del que aquest serà responsable.

A l'efecte del disposat en la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/99, de 13 de desembre), Policlínica Manresa es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-los.

Igualment, Policlínica Manresa adoptarà les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment de l'estat de la tecnologia.

Se l’informa de la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades personals recaptades, que podrà exercitar mitjançant petició escrita dirigida a:

Policlínica Manresa
C/ Sant Antoni Maria Claret nº44
08240 Manresa (Barcelona)

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top