C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Medicina Interna

Medicina Interna


El Metge Internista, amb una visió àmplia i completa del pacient, coordina l'actuació davant de la patologia i la intervenció de la resta d'especialistes necessaris per a un diagnòstic i tractament adequats. També s'ocupa de l'atenció de malalts complexos, en els quals diagnòstic és difícil, es troben afectats per diverses malalties o presenta símptomes de diversos òrgans, aparells o sistemes de l'organisme.

Paral·lelament aquesta especialitat té l'objectiu de millorar la qualitat de vida i aportar la base per portar un estil de vida saludable, adaptat a les necessitats físiques i l'entorn laboral i familiar del pacient.

L'especialista en medicina interna s'ocupa de l'atenció integral de l'adult malalt, enfocada al diagnòstic i el tractament (no quirúrgic) de les malalties que afecten òrgans i sistemes interns, i al seu prevenció. Algunes de les patologies, entre moltes altres, en què el Metge Internista pot intervenir són: Malalties infeccioses, hipertensió arterial, diabetis, problemes metabòlics, trastorns dels lípids en la sang, malalties respiratòries o trastorns digestius.

Principals àrees de coordinació de la medicina Interna

Aparell Digestiu

Aparell Respiratori

Angiologia

Endocrinologia

Urologia

Neurologia

Reumatologia

Dermatologia

Al·lergologia

Psiquiatria

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top