C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Orientació Psicològica

Orientació Psicològica


La Psicologia ens ajuda a identificar, comprendre i modificar les causes de problemes o situacions adverses per poder millorar en tots aquells contextos d'interacció social en què ens movem, de manera que és cada vegada més habitual, i socialment reconegut, tenir necessitat puntual de algun tipus d'ajuda psicològica externa.

Al llarg de la nostra vida ens trobem amb dificultats que en ocasions podem solucionar, però hi ha situacions en què no som capaços de trobar solucions per nosaltres mateixos. A través de l'Orientació Psicològica es pot rebre ajuda per entendre quins factors impedeixen aconseguir una millora i benestar, davant d'una situació adversa.

Arribar a comprendre els motius reals d'una situació de malestar és crucial per millorar la nostra situació emocional, ens ajuda a desprendre'ns del que ens perjudica i ens prepara per entendre els processos de canvi, adaptació i maduració que necessitem emprendre.

En el nostre servei d'Orientació Psicològica podem ajudar-te en aquest camí de millora i creixement personal, familiar, laboral o de parella i orientar-te per superar les dificultats, millorant la teva qualitat de vida i benestar.

Problemes més habituals en la consulta psicològica

Trastorns de l'estat d'ànim

Trastorns d'ansietat

Processos de dol

Trastorns d'alimentació

Autoestima i habilitats socials

Addiccions

Trastorns de la son

Problemes de relacions interpersonals

Problemes relacionats amb malalties cròniques

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top