C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Otorinilaringologia

Otorinilaringologia


L'Otorinolaringologia té per objectiu el diagnòstic i el tractament integral dels diferents trastorns i malalties de l'oïda, les vies respiratòries superiors i part de les inferiors, incloent-hi el nas, els sins nasals, la faringe, i la laringe.

Els especialistes d'aquest camp tracten patologies que afecten funcions essencials de la persona, com sentir, respirar, o comunicar-se, i que depenen també del treball en equip d'altres especialistes, com els logopedes, per detectar i tractar problemes de comunicació.

L'Otorinolaringòleg està especialitzat en el tractament d'un ampli camp de patologies:

Les oïdes

Pèrdua d'audició, les infeccions d'oïda, les alteracions de l'equilibri, els sorolls a les orelles (acúfens), els dolors d'oïda (otàlgies), les alteracions del nervi facial o les malformacions del conducte auditiu o del pavelló auricular.

El nas

La cura de les fosses nasals i dels sins paranasals, incloses les rinitis al·lèrgiques i les infeccioses, la mala respiració nasal i les deformitats que alteren l'aspecte de la piràmide nasal.

La gola

Patologies de les vies respiratòries superiors, les alteracions de la deglució i els trastorns de la veu.

Cap i coll

Malalties infeccioses, els tumors tant benignes com malignes, els traumatismes i les deformitats que afecten aquesta àrea anatòmica.

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top