C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Podologia

Podologia


Tractem tota mena de patologies i lesions relacionades amb els peus, tant dermatològiques com funcionals.

Amb la Podologia bàsica o Quiropòdia tractem problemes comuns dels peus. També tractem altres problemes més específics o complexos en la pell i ungles dels peus.

Algunes de les patologies que tractem amb més freqüència són durícies, ulls de poll, berrugues, fongs, alteració de la suor, ungles clavades, augment de gruix de les ungles, etc.

Plantilles

Les plantilles (tècnicament anomenades Suports Plantars) s'utilitzen amb l'objecte de corregir les alteracions funcionals del peu.

Un dels problemes més comuns com la Fascitis Plantar o altres malalties derivades de les alteracions de la trepitjada tenen solucions eficaces si es diagnostiquen amb precisió i s'utilitzen les plantilles adequades.

Prevenció

Tractar a temps una petita molèstia als peus o detectar una mala trepitjada pot evitar problemes majors a curt i llarg termini. La salut podològica és fonamental per prevenir l'aparició de diverses patologies que no només afecten els peus, sinó també a altres parts del nostre cos com genolls, maluc o columna.

Els nostres especialistes et faran totes les proves diagnòstiques necessàries per definir el tractament més adequat i faran el seguiment evolutiu.

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top