C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Unitat Làser Depilació

Unitat Làser • Fotodepilació Làser Mèdica • Làser Alejandrita


Els avenços dels tractaments mèdics amb làser dermatològic alejandrita ofereixen una alta efectivitat. L’experiència, durant anys, a fet que actualment s’hagin diferenciat els làsers veritablement efectius per a cada tractament. Els tractaments són ara més ràpids, segurs i precisos, seleccionant el punt exacte a tractar sense danyar la pell del voltant. Tot això fa possible combinar uns resultats òptims amb una alta seguretat clínica.

L'equip mèdic i tecnològic de Policlínica Manresa fan possible la implantació d’aquestes tècniques innovadores i, per tant, una garantia per evitar els riscos de la utilització d’aquesta tecnologia per mans inexpertes.

Fotodepilació Làser Mèdica

Una tecnologia que ha revolucionat el tractament de l'eliminació del pèl. Permet tractar grans zones en cada sessió i ofereix resultats duradors.

La fotodepilació làser mèdica amb alejandrita funciona mitjançant el principi de la fototermòlisi selectiva, on la melanina dels fol·licles absorbeix l'energia del làser i l'increment de la temperatura de la beina pilosa provoca la destrucció del fol·licle.

A causa del cicle de creixement normal del pèl, només quedaran destruïts aquells pèls en fase de creixement anàgena (activa), per això seran necessàries diverses sessions de fotodepilació per eliminar tot el pèl.

Fototeràpia Lentígens Solars

Els lentígens solars són taques a la pell que apareixen amb l'edat a causa del dany solar acumulat amb els anys. És molt important que el diagnòstic el faci un dermatòleg perquè hi ha lesions d'aquest tipus que poden ser tumorals.

Com a tractament per a l’eliminació dels lentígens utilitzem el Làser Dermatològic Alejandrita. El làser té com a diana la melanina, o pigment marró que provoca la taca i actua en funció de la pigmentació, l'energia és absorbida pels pigments que es cremen i desapareixen.

D'aquesta forma s'elimina l'excés de coloració en uns minuts per cada taca, obtenint els millors resultats. En la majoria dels casos n'hi ha prou amb una sessió encara que a vegades poden ser necessàries d'1 a 3 sessions depenent de la intensitat dels lentígens.

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top