C. Sant Antoni Maria Claret 44
MANRESA

Urologia

Urologia


La Urologia és l'especialitat que tracta les patologies de l'aparell urinari d’ambdós sexes i també alteracions de l’aparell reproductor masculí. L'Uròleg tracta aspectes mèdics, quirúrgics i de prevenció i tractament dels diferents problemes que afecten aquests òrgans.

La Urologia ha avançat molt introduint l'alta tecnologia en els procediments diagnòstics i terapèutics amb tècniques menys invasives, més eficaces i molt especialitzades per a cada patologia.

En el camp de la Urologia, un dels aspectes que ha adquirit més rellevància últimament és el diagnòstic precoç, per anticipar la detecció de les diferents malalties que poden aparèixer amb el pas dels anys i poder prevenir-les. La revisió urològica s'ha consolidat com el millor mètode preventiu per detectar amb rapidesa patologies urològiques.

Es recomana fer una revisió urològica completa en homes a partir dels 50 anys (45 anys si hi ha antecedents familiars de càncer de pròstata). Un diagnòstic precoç a temps és la millor garantia d'una bona qualitat de vida.

Patologies urològiques

Incontinència urinària

Hiperplàsia Benigna de pròstata

Litiasi renal / Càlculs renals

Disfunció erèctil

- Infeccions urinàries

Pielonefritis

Cistitis

Prostatitis

- Oncologia Urològica

Càncer de ronyó

Càncer de bufeta

Càncer de pròstata

Càncer de testicle

Llista d'Especialitats

SERVEIS

Llista d'Especialitats

      Veure
El nostre Equip

QUADRE MÈDIC

El nostre Equip

  Coneix-nos
On Estem

ON ESTEM

Localitza'ns fàcilment

  Troba'ns
Top